Володарка титулу «Краса країни 2020» Ольга Талімонова-Васютіна привітала українок з 8 березня

Ольга Талімонова-Васютіна
З весною, дорогі українки!

Як казала Фрау Зауріх з «17 миттєвостей весни» Юліана Семенова, «Весна – це перемога. Над голодом, над зимою, та, якщо хочете, над смертю»… Як це вірно! Поперед радості, насолоди, любові та успіху йде життя, як найвеличніша цінність! Саме з розквітом життя я асоціюю весну, і особливо свято 8 Березня.

І нехай мене пробачать прибічники фемінізму, але не це є головним у Міжнародному Жіночому Дні. Якщо початок історії цього свята пов’язаний із жіночими протестними рухами, то у сучасному світі він відображає вже дещо інші цінності – тріумф життя, перемоги над собою, подолання обмежень і повна самореалізація жінки.

Ольга Талімонова-Васютіна

Напередодні 8 березня я хочу привітати всіх зі святом-символом, зі святом-надією, зі святом-впевненістю! Святкуючи його, ми справді відчуваємо цінність життя, красу природи, яка пробуджується. Ну а жіночність і жіноча краса – це і є втілення природи, природньої краси!

Жіноча краса – це важливий символ життя, розвитку та щасливого майбутнього. Краса, як казав Ніцше, це – обіцяння щастя. Давайте берегти, поважати та створювати красу в усьому навкруги нас!

Бажаю всім жінкам і всім людям вміти роздивлятись красу та вміло користуватися цим благом, примножуючи його, та поділяючи з іншими!

З любов'ю,
Ольга Талімонова-Васютіна

Перше місце в Національному конкурсі «Краса країни» 2020;

Володарка титулу Mrs.Globe Ukraine 2021;

Співвласниця IT компанії повного циклу «Page Group».

Співзасновниця Всеукраїнської Асоціації батьків дітей з ураженням нервової системи «DCP Help».

Меган Маркл
Предыдущий материал

Слишком много говорит: Меган Маркл обвинила Кейт Миддлтон в утечке ее личной информации

Анатолий Анатолич
Следующий материал

Анатолий Анатолич и его супруга сообщили пол третьего ребенка

Новости партнеров